STOMATOLOGJI E PERGJITHSHME

Kirurgjia orale

Në rastet kur dhëmbi është prishur skajshmërisht dhe nuk ka mundësi për tu shëruar aplikohet heqja e dhëmbit. Me anestetikët dhe pajisjet e teknologjisë së fundit në klinikën tonë kryhen shërbimet e duhura të heqjes së dhëmbëve dhe operacione kirurgjike, në atë formë që pacientët të mos ndjejnë dhimbje.

Trajtimet kirurgjikale që kryhen në Dent Estetik janë:

- Ekstraksione dentare të thjeshta dhe të ndërlikuara
- Heqja e kisteve
- Rezeksion apikal (eliminim i majës së rrënjës, bashkë me vatrën e infeksionit)
- Frenektomi
- Ripozicioni i buzëve

Media

© Copyright - DENT ESTETIK ® - Trademark Registered