ORTODONCIA

Ortodonti e levizshme

Është një trajtim që aplikohet te pacientët, te të cilët dhëmbët qumështorë janë ndërruar, por që dhëmbët e poshtëm të përhershëm në nofull nuk janë renditur në mënyrë të duhur. Mbi dhëmbë , në formë katrori ngjiten braketa metali apo qeramike, dhe me hapësira përkatëse telat e vendosur në braketa ndryshohen. Trajtimi varësisht nga gjendja e dhëmbëve mund të zgjas nga 1.5 deri në 3 vjet.

Media

© Copyright - DENT ESTETIK ® - Trademark Registered