ESTETIKA

Estetikë e fytyrës

Freskimi i dukjes së fytyrës pa operacion kirurgjik është duke fituar vend të rëndësishëm. Zbutja e shenjave të plakjes, dhënia e një pamjeje më të re dhe më të shtrënguar për lëkurën, sikurse rikthimi i vëllimit të humbur të fytyrës, janë procedura që po gjejnë zbatim me efikasitet, gjithnjë e më shumë në kohën bashkëkohore.

Procedurat që zbatohet për estetikën e fytyrës në Dent Estetik janë:

Mezoterapia
Botoksi
Injektimet

Media

© Copyright - DENT ESTETIK ® - Trademark Registered