ESTETIKA

Estetik rozë

Buzëqeshja estetike te personat nuk realizohet vetëm me dhëmbë të bardhë dhe të drejtë. Te këta dhëmbë duhet që edhe mishi i dhëmbëve të jetë në harmoni. Trajtimi estetik i mishit të dhëmbëve ndryshe njihet edhe si estetika rozë.

Në Dent Estetik realizohen këto procedura në kuadër të shërbimeve të estetikës rozë:

- Operacionet Estetike te Gingivave
- Gingivectomy dhe Gingivoplasty
- Zgjatim të Kurorës 
- Gummy Smile
- Ripozicioni i buzëve

Media

© Copyright - DENT ESTETIK ® - Trademark Registered