Ekipi Ynë

Dent Estetik ka krijuar një ekip profesionistësh të përbërë nga stomatologë të dalluar. Ata/ato kanë diplomuar në universitetet më prestigjioze të Turqisë për këtë lëmi.

Dr. Şenol Kaçamak

Stomatolog

Lindur më 29 janar 1984, Prizren. I diplomuar në Universitetin Selçuk, Fakulteti i Stomatologjisë

PROFESIONALIZMII :
 • Stomatologji
 • Implantologji
 • Kirurgji Orale
 • Rregullime estetike dhe protetike
 • Modelimi i buzëqeshjes

Dr. Canan Rada

Stomatologe

Lindur më 30 gusht 1989, Prizren. E diplomuar në Universitetin e Ankarasë, Fakulteti i Stomatologjisë

PROFESIONALIZMII :
 • Stomatologe
 • Trajtimi Lamina dhe Protetike
 • Mbushje Estetike
 • Pedodonti (stomatologji për fëmijë)
 • Endodonti (trajtim i kanalit)
 • Peridontologji (sëmundjet e mishit të dhëmbëve)
 • Zbardhje dhëmbësh

Dr. Sırma Bilurdagi

Stomatologe

E lindur më 28 dhjetor 1991, Prizren. E diplomuar në Universitetin e Egjeut, Fakulteti i Stomatologjisë

PROFESIONALIZMII :
 • Stomatologe
 • Botoks dhe Mbushësit Dermal
 • Mezoterapia (rifreskim i lëkurës)
 • Peridontologji (sëmundjet e mishit të dhëmbëve)
 • Mbushje estetike
 • Endodonti (trajtim i kanalit)
 • Pedodonti (stomatologji për fëmijë)
 • Zbardhje dhëmbësh

© Copyright - DENT ESTETIK ® - Trademark Registered